Horlogeloods is erg blij mee te delen dat de Ferrari horloge collectie binnenkort tot het assortiment behoort! De van origine fabrikant van sportauto’s heeft een lijn met prachtige horloges. Lees snel verder voor meer details.

Veelzijdige collectie Ferrari horloges

Precisie is van groot belang. Iets wat Ferrari perfect verwerkt in zowel zijn sportauto’s als deze stoere horloges. De collectie Ferrari horloges is stijlvol en elegant, precies wat de Ferrari lifestyle wil uitdragen. De horloges kenmerken zich door het gebruik van rood, geel en zwart. Het merk doet misschien sportief aan, maar wist u dat dit merk ook wat meer chique horloges in zijn collectie heeft?

Scuderia Ferrari horloges: sportief en chic!

Dat de Ferrari lifestyle niet alleen maar sportief is, bewijst Ferrari met de Scuderia Ferrari lijn. Deze horloges hebben nog steeds een aantal sportieve elementen, maar kenmerken zich door andere materialen en donkere kleuren. Zo komen er horloges met een krokoprint terug in de horlogeband, maar heeft Ferrari ook horlogebanden van edelstaal. Donkere kleuren als zwart, bruin en grijs zijn kenmerkend voor de Scuderia Ferrari collectie. Het gele schildje mag natuurlijk ook niet ontbreken!

Op Horlogeloods een online aankoop doen

Wist u dat het erg voordelig is om een horloge te kopen op Horlogeloods.nl? Wanneer u namelijk een bestelling plaatst vanaf €100,-, verzenden wij het horloge gratis. En als het horloge een cadeau is, pakken wij het kosteloos voor u in. Bent u niet helemaal tevreden over uw aankoop? Binnen 30 dagen mag u het horloge gerust retourneren. Voor vragen kunt u onze klantenservice raadplegen.