Elke zomer is de Tour de France weer een hot item in Nederland. De route, de wielrenners, het prachtige Frankrijk: redenen genoeg om de Tour te volgen. Festina bracht daarom ook in 2015 een nieuwe collectie horloges uit, speciaal voor de Tour de France. Horlogeloods praat je helemaal bij over deze Festina horloges Tour de France 2015!

Festina horloge van prachtige materialen

De Festina horloges zijn stuk voor stuk sportief en elk jaar weer praktische pronkstukjes. Een aantal Festina horloges hebben een stoere edelstalen horlogeband met elk een verschillende kleur wijzerplaat. En deze wijzerplaat geeft het horloge zijn geweldige karakter. U kunt kiezen uit een donkerblauwe, grijze of zwarte wijzerplaat. Tevens heeft elk Festina horloge uit de Tour de France collectie functionele chronografen, die de horloges mede hun sportieve uiterlijk geven. Voor de echte wielerfans is er een Festina horloge met rubberen band. Deze geven het horloge een heel ander uiterlijk. Ook is het draagcomfort van deze horloges zeer hoog.

Het pronkstuk van de Festina horloges

Het paradepaardje uit de Festina Tour de France collectie van 2015 is een prachtig, bronskleurig Festina horloge. Dit Festina horloge F16883/1 is uitgevoerd in edelstaal en heeft een laagje brons, wat best een unieke kleur is. In combinatie met de chocoladebruine wijzerplaat en lichtgekleurde details in de cijferaanduiding is dit Festina horloge een zeer gewild accessoire.

Festina herenhorloge online kopen bij Horlogeloods

Heeft u het Festina horloge naar uw smaak kunnen vinden? Als u deze bestelt op werkdagen voor 20:30 uur, verzenden wij het Festina horloge dezelfde dag nog. Op deze manier heeft u het horloge zeer snel in huis.