De Tour de France is weer begonnen. Dat betekent dat u waarschijnlijk heel wat spannende uurtjes voor de televisie spendeert. En dat betekent ook dat Festina opnieuw een Tour de France collectie heeft gelanceerd. Festina is de officiële timekeeper van de Tour en maakt daarom elk jaar een speciale horlogecollectie ter ere van de Ronde van Frankrijk.

Tour de France collectie 2014 van Festina

Sportief, stoer en van uitmuntende kwaliteit: dat zijn de Festina Tour de France 2014 horloges. De designers hebben zichzelf overtroffen met deze Tour collectie. De horloges hebben horlogebanden van edelstaal of een combinatie van edelstaal en kunststof. De wijzerplaten hebben sportieve accenten, zoals in de felle kleuren geel, rood, oranje en blauw. Kiest u liever voor een combinatie van zwart en zilver of van zwart en wit? Deze klassieke kleurencombinatie vindt u natuurlijk ook in de Festina Tour de France collectie 2014.

Festina F16776/1: een schitterende Limited Edition

De absolute topper uit de Festina Tour de France collectie 2014 is de Limited Edition F16776/1. Dit schitterende horloge heeft een koperen horlogekast en horlogeband, in combinatie met donkergrijs metaal. De F16776/1 van Festina heeft verder een zwarte wijzerplaat, met witte en koperen details. Natuurlijk mag een stoere chronograaf niet ontbreken op een sportief horloge als dit van Festina.

De horloges uit de Festina Tour de France collectie 2014 koopt u natuurlijk online bij Wereldhorloges.nl. Als u uw favoriete horloge op werkdagen voor 20:30 besteld, dan wordt hij dezelfde dag nog door ons verzonden.