Festina heeft weer twee stoere herenhorloges uitgebracht. Deze horloges zijn erg geschikt om cadeau te doen voor kerst of Sinterklaas, maar ook om zelf te dragen natuurlijk. Lees snel verder en kom erachter wat deze nieuwe Festina herenhorloges zo speciaal maakt.

Opvallend en stoer: de Festina F16662/4

U kent Festina vast als sponsor in de sport. Festina is namelijk al een aantal jaren de officiële sponsor en timekeeper van de Tour de France. Festina brengt zelfs ieder jaar een nieuwe collectie Tour de France horloges uit.

De nieuwste herenhorloges van Festina zijn vooral zakelijk en stijlvol. De Festina F16662/4 heeft een grijze edelstalen horlogeband en ook een edelstalen horlogekast. De bezel, de draaibare ring op de horlogekast, is ook grijs en past dus mooi bij de horlogeband en -kast. Wat zo opvalt aan dit horloge is de prachtige en diepblauwe wijzerplaat. Ook de chronografen waarmee u de dag en datum af kunt lezen zijn echte eyecatchers. De zilveren wijzers en accenten op de wijzerplaat komen goed tot hun recht bij de diepblauwe wijzerplaat van de Festina F16662/4.

Festina F16662/6

De Festina F16662/6 is hetzelfde model als de Festina F16662/4. Zo heeft de F16662/6 eveneens een edelstalen horlogeband en horlogekast. Dit nieuwe Festina herenhorloge onderscheidt zich echter door zijn zwarte wijzerplaat, waardoor het horloge een krachtige uitstraling heeft. Bent u toch op zoek naar een wat sportiever horloge? Ga dan naar Horlogeloods.nl voor nog meer soorten herenhorloges van Festina.

Bestellen bij Horlogeloods.nl

Als u een bestelling plaatst op werkdagen voor 20.30 wordt deze dezelfde dag verzonden. En geeft u het horloge cadeau? Vermeld dit even tijdens het bestelproces, dan pakken wij het gratis voor u in. Uw horloge wordt gratis bezorgd bij een bestelling vanaf €100,-!