Fossil vindt dat het bij een Fossil herenhorloge niet alleen om het praktische gebruik gaat, want het oog wil namelijk ook wat! Draag een Fossil herenhorloge en u wordt sowieso nagekeken, door het prachtige horloge om uw pols. Fossil heeft ervoor gezorgd dat elk Fossil herenhorloge een uniek design heeft, met opvallende eigenschappen. Benieuwd geworden? Lees verder voor de details.

Het design van een herenhorloge Fossil

Stoer en opvallend, dat zijn de Fossil herenhorloges van Horlogeloods. Kies een Fossil herenhorloge met een edelstalen horlogeband voor een sportieve touch of een leren horlogeband voor bij uw zakelijke outfit. Voor een Fossil herenhorloge met een robuuste horlogekast kunt u eveneens terecht bij Horlogeloods.

Fossil herenhorloges in unieke blikjes

Als u uw nieuwe Fossil herenhorloge ontvangt, krijgt u deze in een retro blikje. Telkens brengt Fossil weer nieuwe designs uit, die gespaard worden door heuse verzamelaars. De verpakking is dus bijna net zo bekend als het merk zelf! Ook voor het blikje is het kopen van een Fossil herenhorloge dus de moeite waard.

Fossil herenhorloge online kopen

Nadat u de collectie heeft bekeken, heeft u vast een Fossil herenhorloge naar uw smaak uitgezocht. Voeg deze eenvoudig toe aan uw winkelmandje en bestel! Als u namelijk op een werkdag voor 20:30 uur een bestelling plaatst, verzenden wij deze dezelfde dag nog. Op deze manier ontvangt u uw nieuwe Fossil herenhorloge vaak de dag erna al. Betaalt u liever geen verzendkosten? Koop dan een horloge van €100 of meer.