Betaalbare, eigentijdse uurwerken voor zowel dames als heren. Dit is kenmerkend voor het merk Fossil, het van oorsprong Amerikaanse bedrijf, dat al sinds 1984 bestaat. Destijds was Fossil het eerste merk dat functionele horloges stijl en waarde meegaf. Laten we de nieuwste horloges van dit merk eens wat beter bestuderen: de AM4546, ES3451 en de CH2902.

Damesmodel AM4546

Straal als nooit tevoren met dit dameshorloge! De band is rosé en wit gekleurd, die gemaakt is van edelstaal PVD rosé en kunststof. Net zoals het materiaal van de band, is de kast gemaakt van edelstaal PVD rosé. Op dit moment zijn veel sieraden rosé gekleurd, dus dit model is ideaal te combineren met andere sieraden in deze kleur. Dit horloge heeft een quartz uurwerk, wat betekent dat het uurwerk wordt aangedreven door een batterij. Daarnaast is de waterdichtheid van dit horloge 10 ATM. Dit houdt in dat het horloge in principe geschikt is om mee te douchen of mee te zwemmen aan de oppervlakte van het water. Denk bijvoorbeeld aan snorkelen. € 169,-.

Dameshorloge ES3451

De band van dit dames quartz horloge is zwart gekleurd, die gemaakt is van edelstaal PVD zwart. Net zoals het materiaal van de band, is de kast gemaakt van edelstaal PVD zwart. Een zwart horloge is eigenlijk bij elke outfit te dragen, dus u zit altijd goed wanneer u kiest voor de ES3451. De waterdichtheid van dit horloge 5 ATM. In principe is dit horloge alleen bestand tegen waterspatten en regen. Voordat u op het punt staat om in het water te springen met dit horloge om uw pols, bedenk dan wel even om hem af te doen. € 139,-.

Herenhorloge CH2902

Voor de heren heeft Fossil ook weer een modern quartz horloge ontworpen. Het materiaal van de kast en band is edelstaal. De kleur van de wijzerplaat is zwart. Mocht u nog op zoek zijn naar een horloge voor uw man of vader en wilt u hem verrassen? Dan is dit herenhorloge een prima keus: betaalbaar, sportief en makkelijk te combineren. € 169,-.

Online of in de winkel kopen

Bovenstaande horloges van Fossil zijn makkelijk en snel te bestellen via onze webshop. Wanneer het model op voorraad is en u bestelt op een werkdag voor 20:30, dan zal uw pakketje namelijk de volgende dag nog bij u bezorgd worden. Een andere mogelijkheid is om de horloges te bekijken en te kopen in onze juwelierswinkel in Kampen. De winkel is geopend van maandagmiddag tot en met zaterdag.