Nieuw? Nee andere merken hebben het ook. Tof? Ja dat zeker weten! Duur? Ha! En dat is het leuke hieraan, het is uiterst betaalbaar! Andere merken die dit ook hebben zijn qua prijs niet voor iedereen weggelegd en daarom zijn wij van Horlogeloods.nl zo blij met de prachtige Fossil horloges!

Fossil is namelijk het merk wat naar ons idee echt iets leuks op de markt heeft gezet. Ze hebben namelijk een collectie op de markt gezet die geïnspireerd is op vintage instrumenten van vliegtuigen uit de jaren ’40. Deze stoere collectie horloges zijn ingedeeld in verschillende series met gave namen als: Machine, Ansel, Flight en Decker. Elke serie met deze geweldig Fossil horloges is zo leuk gemaakt. Dit is weer even een hele andere kant van Fossil, maar Fossil zou Fossil niet zijn als het niet precies binnen hun merk past. Hier neem ik mijn petje weer voor af. Sommige van de Fossil horloges hebben leuke functies als chronograaf, datum en tachymeter. Tachymeter? Hiermee kun aflezen met welke snelheid je welke afstand aflegt in een minuut. Handig, maar vooral leuk om eens te testen in de auto of op de fiets!

Al met al zijn deze horloges prachtig uitgevoerd in de vintage stijl waar ze zo bekend om staan. De series zijn allemaal verschillend maar blijven een eenheid vormen. Vooralsnog genieten wij van deze prachtige horloges maar kijken stiekem al uit naar de volgende collectie.