Schitter met de uitbundige Fromanteel horloges. Ga voor een bruin Fromanteel horloge met een witte wijzerplaat en kleine details die het horloge een elegante en chique uitstraling geeft. Deze maand ontvangt u bij aankoop van een Fromanteel horloge een horlogebandje cadeau. Dat is nog eens feestelijk! Lees snel verder en ontdek waarom een Fromanteel horloge perfect bij u past!

Fromanteel horloges in een bijzonder jasje

2015 is voor Fromanteel een bijzonder jaar, want dit jaar lanceerden zij hun eerste mechanische uurwerk! De bijzondere Pendulum collectie bevat de mooiste horloges die dankzij een zelfopwindend syteem een batterijreserve hebben van maar liefst 38 uur! Kwaliteit, vakmanschap en een prachtig design worden gecombineerd in Fromanteel horloges en wij kunnen onze ogen er niet vanaf houden. Wat een schitterend resultaat!

Even terug in de tijd

Fromanteel haalt zijn inspiratie uit de geschiedenis van de Fromanteel familie! De ambitie, traditie en vakmanschap vormen de basis van het bedrijf. Inmiddels bestaat Fromanteel al meer dan 400 jaar en staan ze bekend om de stijlvolle mannenhorloges. ‘History is now’ is dan ook een passende slogan. Bij Horlogeloods hebben wij heel veel Fromanteel horloges toegevoegd aan onze collectie. Deze nieuwe modellen zijn uitgerust met de nieuwste technische snufjes, voor de echte nuchtere Hollandse man!

Bestel vandaag en ontvang een horlogebandje!

U heeft ongetwijfeld al een paar mooie Fromanteel horloges gespot, wij in ieder geval wel! Wat een top collectie met prachtige details. Shop de mooiste Fromanteel horloges voor 20.30 uur, want dan verzenden wij uw pakketje diezelfde dag nog. Alleen in december ontvangt u een horlogebandje cadeau, dus wees er snel bij! Happy christmas shopping!