Kijk, dat vinden wij leuk. Trendy en een grote dosis kwaliteit voor de prijs van een! De G-Shock horloges hebben de bekende robuuste uitstraling en dat is niet voor niets. Dit is puur voor de schokbestendigheid. Bonuspunten voor Casio die met gave prints en designs de G-Shock horloges hebben weten om te toveren tot een fenomenaal en trendy horloge. Hoera!

G-Shock horloges voor extreme omstandigheden

De G-Shock horloges worden enkel en alleen gemaakt voor extreme omstandigheden. Naast schokbestendigheid biedt dit merk nog veel meer. Er zijn zelfs horloges met meer dan 10 verschillende functies, wow! Denk hierbij aan waterdichtheid, een alarm, stopwatch, timer en een wereldklok. Wij worden er spontaan reislustig van.

Dit moet u weten over G-Shock horloges

De meeste horloges G-shock zijn gemaakt voor mannen. Maar vrouwen kunnen opgelucht ademhalen, want er zijn ook een paar uniseks modellen. Dankzij de grote knoppen en de hoge contrasten in de wijzerplaat zijn deze horloges enorm gebruiksvriendelijk. Digitale tijdsaanduidingen worden afgewisseld met een analoog klokje en maken deze horloges nog meer uniek. De horloges G-Shock zijn onderverdeeld in de categorieen: G-Bluetooth, G-Classic, G-Premium en de G-Specials horloges. Welk horloge haalt u in huis?

Shop uw G-Shock horloge nu met korting, wees er snel bij!

Bent u ook zo gek op korting? Dan hebben wij goed nieuws! Meld u aan voor onze nieuwsbrief en profiteer direct van 5% korting op uw aankoop. Daarnaast is de verzending helemaal gratis bij een bestelling vanaf €50,-. Happy shopping!