De kwalitatieve Edox horloges zijn nu ook in onze showroom in Kampen te bekijken, en wij van Horlogeloods zijn er trots op! Waarom? Bekijk zelf de Edox horloge collectie en u snapt wat wij bedoelen. Deze prachtige Zwitserse horloges zijn het toppunt van kwaliteit, techniek en design, en zijn er zowel voor mannen als vrouwen. Bekijk de collectie direct online of kom gelijk naar onze showroom!

Edox horloges voor mannen

De Edox horloges zijn onderverdeeld in diverse series. Sportief of elegant, het komt beide terug in dit uitgebreide assortiment. De Chronorally horloges zijn een perfect voorbeeld van Edox herenhorloges. Deze sportief ogende horloges stralen echt kwaliteit uit, en omdat het een Zwitsers uurwerk is kunt u hier ook van uit gaan. De Les Bémonts horloges voor heren zijn klassiek maar niet saai. Helder afleesbare wijzerplaten waar bijvoorbeeld een chronograaf op te vinden is, en ook zijn er enkele horloges te vinden met een zogenaamde moonphase, die de stand van de maan aangeeft. Ook zijn er enkele horloges uitgerust met een automatisch uurwerk, sommigen zelfs met een opengewerkte wijzerplaat, waardoor u een kijkje binnen in het horloge kunt nemen.

Elegante Edox dameshorloge collectie

Edox dameshorloges zijn er in verschillende varianten, maar zijn eigenlijk altijd wel klassiek en elegant te noemen. Dit komt mede doordat er meestal gebruik wordt gemaakt van Romeinse cijfers op de wijzerplaat, waardoor een horloge een klassiek tintje krijgt. Veruit de meest voorkomende kleur op een Edox dameshorloge is zilver, en de horloges hebben een edelstalen band of een band van leer. Bij al deze horloges wordt de wijzerplaat afgedekt door een krasvast saffierglas, waardoor het horlogeglas tegen een stootje kan.

Grootste aanbod Edox horloges in de regio

Zoals u heeft kunnen zien is ons aanbod gigantisch. Bent u woonachtig in Overijssel, of in een aangrenzende provincie zoals Flevoland, Drenthe of Gelderland, en u bent op zoek naar een Edox horloge, kan ik u de tip geven eens langs te komen in onze gezellige showroom in Kampen om deze fraaie collectie te komen bekijken. Zo kunt u het horloge gelijk even passen of op maat laten maken. Online bestellen kan natuurlijk ook, wij pakken cadeautjes gratis in en de verzending van een Edox horloge is gratis!