Terwijl wij nog aan het hopen zijn op een echte zomer is Guess alweer klaar voor het najaar. Onlangs werd de nieuwe collectie gepresenteerd en wij zijn enthousiast, heel enthousiast zelfs! Ze gaan terug naar de roots van het merk met opvallende, trendy modellen. Zeg maar oude Guess in een nieuw jasje! Leuk?! Hell yeah!!

Dat de modellen van de nieuwe Guess collectie een opvallende plaats gaan innemen in de huidige horlogewereld is geen misschien. De collectie zit namelijk bomvol prints en glitters. Wie zijn innerlijke beest wil loslaten dit najaar zit aan het juiste adres. De met tijgerprint versierde horloges gaan inslaan als een bom! Prints zijn al een tijdje helemaal hot in de modewereld en nu waagt Guess, natuurlijk als een van de eerste in de horlogewereld, met zijn horloges er ook aan. Deze sprekende modellen zijn geweldig te combineren met andere prints maar staan ook geweldig bij een basic outfit als accessoire knaller. Als het aan ons ligt wordt het een najaar vol opvallende horloges, met de Guess collectie voorop! Natuurlijk zijn de opvallendste horloges voor ons vrouwen weggelegd, sorry mannen, maar het verschil moet er wezen. Voor de mannen zijn de horloges wederom stoer en geweldig, zoals we gewend zijn.

Dat ze vooruitstrevend zijn bij Guess is wel te zien aan de nieuwe collectie. Alleen jammer dat we nog eventjes geduld moeten hebben. Deze waanzinnige collectie komt pas ergens in augustus uit. Tot die tijd moeten wij ons innerlijke beest nog even zien te temmen.