Ieder jaar is het weer hetzelfde liedje. Je neemt jezelf voor om een keer goed uit te pakken met een leuk verjaardagscadeau. Een cadeau waar je man of vriend echt wat aan heeft of waar die simpelweg van gaat stralen. Allemaal leuk en aardig natuurlijk, maar wat geef je dan iemand die zegt alles al te hebben? Of iemand die wanneer die toch écht iets nodig blijkt te hebben het spontaan voor zichzelf koopt? Het blijft een jaarlijks terugkerend ‘probleem’, waar menig vrouw zich waarschijnlijk in zal herkennen. Na het lezen van deze tekst is deze struggle hopelijk verleden tijd.

Investeer in qualitytime

Wees eens eerlijk, wanneer hebben jullie nou eens echt tijd voor elkaar? Grote kans dat dit eigenlijk veel minder is dan jullie eigenlijk zouden willen. Wat is er dan leuker dan een dagje weg cadeau te doen? Samen er eens lekker op uit. Een dagje weg naar de dierentuin, op avontuur met een quad of relaxed een nachtje slapen in die ene mooie stad die jullie nog graag wilden bezoeken. Misschien niet het eerste waar je aan denkt als je een cadeau voor je man moet verzinnen, maar wel een hele belangrijke. En in tegenstelling tot die luxe accu boor, heb je aan dit cadeau zelf ook nog iets!

Altijd bij de tijd met een hip horloge

Oke, ik geef het toe: dit is wellicht niet het meest originele cadeau van het lijstje, maar wel een cadeau waar iedere man wat aan heeft. Horloges zijn tijdloos (niet letterlijk natuurlijk, want dat zou niet best zijn) en een aanwinst voor iedere pols. Wie denkt dat horloges hem/haar niet staan, heeft simpelweg nog niet het juiste model gevonden. Want horloges? Die staan iedereen! Of je nu gaat voor een luxe smartwatch, een roestvrijstalen variant of een oude klassieker, er is altijd wel een model die bij jou past. Een leuke bijkomstigheid: mannen horloges kopen hoeft anno 2019 helemaal niet duur te zijn. Voor iedere portemonnee is er wel een passend model te vinden.

Bedruk je cadeau

Ben je opzoek naar een persoonlijker cadeau? Zo kun je bijvoorbeeld een mok laten bedrukken. Op een mok is relatief veel ruimte voor een bedrukking. Verzin een mooie persoonlijke boodschap en verras je man hiermee. Dit wordt altijd gewaardeerd.

Steek je man eens in het nieuw

Gunt je man zichzelf geen tijd om zijn kledingkast van een nieuw jasje te voorzien? Loopt je man al jaren in dezelfde trui rond en krijg jij hem met geen mogelijkheid mee de winkel in? Probeer het dan eens op een andere manier. Verras je man met een gave nieuwe trui of een paar nieuwe sneakers. Grote kans dat hij de hint begrijpt en zijn versleten trui eindelijk links laat liggen. Hij weet op deze manier in ieder geval zeker dat de kleren door jou zijn goedgekeurd.