Soms is het lastig om een cadeau te bedenken. Dit is al helemaal het geval wanneer het bijna Moederdag is en u uw moeder graag even in het zonnetje wilt zetten. Een cadeau voor haar moet precies bij haar passen. Bij Horlogeloods.nl weten we wat mooi is en dus ook wat moeders mooi vinden! Lees snel verder voor onze tips.

Moederdag cadeau: een Komono horloge!

Stoer zijn de horloges van Komono, die elke vrouw wel om haar pols wil. Dit komt doordat Komono veel verschillende soorten horloges in zijn collectie heeft. Vrolijke printjes worden afgewisseld met felle kleuren of juist strakke en moderne designs. Cliché, maar waar dus: Komono heeft voor elke vrouw een horloge. Bekijk ook eens onze Moederdag pagina waar nog meer uitgelichte horloges staan voor mama’s!

Een Moederdag cadeau-idee van Horlogeloods

Heeft u de dameshorloges van Fossil al eens bekeken? De horloges kenmerken zich door vrouwelijke kleuren met een stoer randje. Ook speelt Fossil met materiaal in zijn collectie horloges. Een aantal horloges hebben bijvoorbeeld een leren band met een opvallend design, terwijl andere horloges weer een strakke edelstalen band hebben. De horloges van Guess zijn ook de moeite waard om te zien. Deze zijn glamoureus en helemaal volgens de laatste trends. Bekijk ze snel!

Cadeau voor mama gratis ingepakt!

Als u een horloge bestelt bij Horlogeloods.nl hoeft u zich geen zorgen te maken om het inpakken. Wij doen dat namelijk gratis voor u! Geef enkel tijdens het bestelproces even aan dat het om een cadeau gaat. Mooi meegenomen toch? Bestelt u een horloge van €100,- of meer? Dan betaalt u ook nog eens geen verzendkosten. Een Moederdagcadeau kopen is op deze manier wel erg gemakkelijk! Bestel het cadeau voor Moederdag vóór vrijdag 8 mei 20:30 uur. Zo ontvangt u het horloge op tijd thuis.