Wereldhorloges krijgt regelmatig de vraag welk horlogemerk u in uw collectie moét hebben. Wat ons betreft is dat het merk Fromanteel, dat bekend staat om zijn Fromanteel horloges met unieke details en zijn kwaliteit. Samen met de looks van de Fromanteel horloges doet u dit direct denken aan een gentleman, die hoffelijk de deur voor u openhoudt. Lees verder voor alle details.

Details van de Fromanteel horloges

Er zijn een aantal elementen die de Fromanteel horloges zo hoffelijk doen ogen. Van afstand vallen deze misschien bijna niet op, maar als u beter kijkt ziet u precies wat wij bedoelen. Elk horloge Fromanteel heeft namelijk zeer stijlvolle wijzers, die in een grijze of zwarte kleur versmallen aan de uiteinden. Tevens is de cijferaanduiding niet te opvallend en in enkele horloges Fromanteel zeer subtiel te noemen. En let u ook op de wijzerplaat, die in vrijwel elk Fromanteel heren horloge effen is.

Verschillende collecties Fromanteel horloges

Bij Wereldhorloges vindt u verschillende series van de Fromanteel horloges. The Amsterdam collectie is bijvoorbeeld een eerbetoon aan onze prachtige hoofdstad en The Generations brengt een ode aan de zonen van de oprichter. Als u uitdagingen niet uit de weg gaat, is The Globetrotter series echt gemaakt voor u. The 85 series heeft wat meer sentimentele waarde voor het merk zelf, omdat meneer Fromanteel op 85-jarige leeftijd overleed. Als laatste is er de Fromanteel Specials collectie, die limited editions en special editions bevat.

Fromanteel horloges online kopen bij Wereldhorloges

Wist u dat u korting kunt krijgen op uw Fromanteel horloge? Wanneer u zich namelijk nu aanmeldt voor onze nieuwsbrief, ontvangt u direct een kortingscode voor 5% korting op uw volgende bestelling. U kunt zich onderaan deze pagina aanmelden.