Een Komono horloge is altijd een goede keuze. De bijzondere Komono horloges zijn een kleurrijk geheel. De collectie is dan ook een combinatie van horloges met een minimalistisch design en horloges met een uitgesproken design. Dress to impress wordt u wel heel makkelijk gemaakt met de leger-, dieren- of bloemenprinten.

Culturele Komono horloges

Komono horloges zijn exentriek en apart. De naam ‘Komono’ betekent ‘small things’. Dit staat voor de passie van het delen van de Belgische cultuur in de kleinste vormen. Zij nemen deze gedachte mee bij het maken van hun horlogecollectie. De horloges met prints zijn gemaakt in samenwerking met Vlisco. Dit merk bestaat al sinds 1846 en staat bekend om haar invloed in de wereld van textiel. De grootste invloed is geweest in West- en Zuid-Afrika. Vlisco en Komono werken samen voor een groot deel van de collectie en dit resulteert in prachtige horloges.

Bij de Komono horlogeband hebben ze diepte gecreëerd. Hiervoor hebben ze een specifieke waxtechniek gebruikt waarbij de horlogeband is opgebouwd uit verschillende kleurlagen. Elk Komono horloge is uniek dankzij deze gebruikte techniek.

Koop uw horloge op Horlogeloods

U heeft binnenkort een verjaardag van uw vriend(in), familielid of een kennis, maar u heeft geen idee wat u moet kopen.. Geen paniek! Wij hebben een leuke tip voor u, namelijk een gaaf Komono herenhorloge of dameshorloge met unieke details in verschillende kleuren en printen. Bestel uw favoriete Komono horloge voor 20.30 uur en hij wordt vandaag nog verzonden! Voor vragen mailt u naar klantenservice@horlogeloods.nl.