Maurice Lacroix; klinkt al chique toch? Deze ultra luxe horloges zijn te koop in maar liefst 60 verschillende landen. Een horloge Maurice Lacroix is er niet zomaar een. Ze worden met grote toewijding en deskundigheid ontworpen. Kleine details sieraden deze horloges die gemaakt zijn van de beste materialen. Wij snappen wel waarom een horloge Maurice Lacroix zo populair is. Nog leuker is de nieuwe collectie! Heeft u al een kijke genomen?

Stijlvolle horloges Maurice Lacroix

Horloges Maurice Lacroix zijn er voor dames en voor heren. De collectie van dit bijzondere merk is te herkennen aan het unieke design waarin kleine details zijn verwerkt. Zo vindt u in de wijzerplaat subtiele patronen die alleen zichtbaar zijn als u zich volledig focust op het horloge. De designs van Maurice Lacroix zijn op zijn minst uniek te noemen in de horlogewereld en zeker de moeite waard om te eens te bezichtigen. De uiterst stijlvolle Maurice Laxroix dames horloges en Maurice Lacroix heren horloges, zijn er in zowel klassieke als moderne stijlen.

Bestel uw horloge Maurice Lacroix bij Horlogeloods

Online een horloge Maurice Lacroix bestellen gaat heel eenvoudig in onze webshop. Bestelt u liever niet online of wilt u uw horloge graag even passen of bezichtigen? Kom dan langs in onze juwelierswinkel in Kampen. Daar helpen wij u graag verder. Neem voor vragen over uw bestelling contact op met onze klantenservice door te mailen naar: klantenservice@horlogeloods.nl of bel naar: 038 - 33 33 632. Veel shopplezier!