Bij deze bent u gewaarschuwd: uw portemonnee krijgt het zwaar te verduren na het zien van de nieuwe Tommy Hilfiger horloge collectie. De nieuwste modellen zijn nog stralender, mooier en beter. Wij weten wel met welk horloge wij straks over straat lopen! Speciaal voor u hebben wij de leukste weetjes en de mooiste Tommy Hilfiger horloges verzameld, want u ben vast reuze benieuwd wat er achter een Tommy Hilfiger horloge schuilgaat. Lees snel verder!

Het verhaal achter een Tommy Hilfiger horloge

Tommy Hilfiger was zeer gedreven en zijn werk viel dan ook op bij Mohan Murjani. Deze man was op zoek naar een ontwerper voor zijn nieuwe kledinglijn. In 1985 kwam de eerste kledinglijn uit en inmiddels zijn er Tommy Hilfiger horloges, tassen, kleding en schoenen! Tommy Hilfiger staat voor cool, American en classic. De collectie met horloges is dan ook zeer veelzijdig, Zo kunt u bij Tommy Hilfiger terecht voor een klassiek, trendy of zakelijk horloge.

De kleuren van een Tommy Hilfiger horloge

De nieuwste modellen van Tommy Hilfiger zijn gemaakt volgens de laatste trends, maar ze hebben wel een Tommy Hilfiger sausje. Zo wordt er bij een Tommy Hilfiger horloge veel gebruik gemaakt van de kleur donkerblauw en het logo komt voor in zowel de wijzerplaat als de wijzer. Is het u ook wel eens opgevallen dat de letters en cijfers van het quartz uurwerk donkerblauw en rood zijn? Ontdek de hele collectie in onze webshop!

Koop nu een Tommy Hilfiger horloge

Shop nu uw Tommy Hilfiger horloge online bij Horlogeloods.nl. Wij verzenden elke bestelling boven de 50 euro gratis. Meld u aan voor onze nieuwsbrief en profiteer daarnaast ook nog van 5% korting. Shop uw favoriete Tommy Hilfiger dameshorloge of Tommy Hilfiger heren horloge nu!