De dag van de liefde is alweer bijna aangebroken... op 14 februari is het zover. De perfecte tijd voor romantische bekentenissen en speciale cadeaus die uit het hart komen. Lastig? Weinig inspiratie? Horlogeloods.nl helpt u graag met het vinden van het perfecte horloge voor uw valentijn.

Horloges van Guess en Esprit: aanraders voor haar

Een dameshorloge van Guess valt vast en zeker in de smaak. Alle dameshorloges van dit merk zijn namelijk glamorous. Een leuk extraatje misschien: bij bestelling van het W0330L11, W0330L13, W0330L14 of W0448L8 dameshorloge van Guess krijgt u een Guess make-up tasje cadeau.

Daarnaast is de horloge serie van Esprit, gericht op de romantici, ook een goede tip cadeau te geven. Deze serie bestaat uit een rosé goudkleurig en een stalen horloge. Een echte eyecatcher en toepasselijk voor Valentijn. De wijzerplaat van dit model is namelijk voorzien van een hartenpatroon dat is ingelegd met swarovski kristal. Samen met een bijpassend armbandje en showcard, worden beide horloges geleverd in een speciale giftbox.

Daniel Wellington en Calvin Klein horloges: aanraders voor hem

Ontdek de herenhorloges van Daniel Wellington, een Zwitsers merk. Dit horlogemerk is sinds kort toegevoegd aan het assortiment van Horlogeloods.nl. Of… verras hem met een elegant Calvin Klein herenhorloge.

Gratis laten verpakken in de stijl van Valentijn

Horlogeloods.nl zorgt niet alleen voor snelle verzending. Zodra u in het bestelproces aangeeft dat uw bestelling bedoeld is voor Valentijn, zal deze ook nog eens geheel in stijl ingepakt worden. Dit geeft uw cadeau net dat beetje extra. Succes verzekerd. Happy Valentine’s Day! Nog meer inspiratie opdoen? Bekijk de speciale Valentijnspagina.