Wij van Horlogeloods zijn dol op leren horlogebandjes. Het geeft een horloge een unieke uitstraling en ze zijn perfect op maat te maken voor uw pols. Helaas slijten leren horlogebandjes, omdat het een werkend materiaal is. Bij Horlogeloods vindt u een fijne collectie met horlogebanden om uw horloge nieuw leven in te blazen. Ontdek onze collectie en geef uw horloge vandaag nog een nieuwe uitstraling. Lees snel verder!

Huismerk horlogebanden

Ons huismerk horlogebanden heeft een gevarieerd aanbod in kleuren en maten. De maten lopen vanaf 12 mm tot en met 28 mm. Daarnaast hebben wij in onze collectie ook horlogebanden van verschillende merken als Fromanteel en Aviator. Ook hebben wij nog een grote collectie met horlogebandjes in ons assortiment die nog niet online staan. Heeft u uw model niet gevonden? Wacht dan niet langer en bel onze klantenservice. Zij helpen u graag verder. Het vinden van een mooi horlogebandje was nog nooit zo makkelijk!

Ontdek de voordelen van online shoppen

Online horlogebanden bestellen heeft heel veel voordelen. Zo bestelt u uw favoriete horlogebanden gewoon met een heerlijk rood wijntje vanaf de bank. U zou hem zelfs kunnen bestellen vanuit bed, heerlijk toch? Daarnaast heeft u in onze webshop een mooi overzicht van alle horlogebanden. Ook hoeft u bij Horlogeloods niet eerst in de rij te staan om te betalen. U betaalt wanneer u daar zin in heeft. Do we need to say more? Veel shopplezier!