Een horloge vinden die werkelijk aan alle eisen voldoet, is nog wel eens lastig. Maar wij kunnen u vertellen, he is out there somewehere! Een belangrijke eis is natuurlijk dat u de tijd goed kunt lezen. Daarnaast is het ook fijn als uw horloge een mooi design heeft. Gelukkig hebben wij een merk gevonden die aan al uw eisen voldoet. Wij vertellen u graag alles over de (nieuwe) DKNY horloges.

Ontdek de DKNY horloges

Het hippe horlogemerk DKNY (Donna Karan New York) is al jaren trendsetter op het gebied van fashion. De combinatie van innovatie, trends en creativiteit zijn terug te zien in de collectie. De DKNY horloges hebben een uniek karakter met als klap op de vuurpijl een grote dosis glamour. Wat ons betreft een musthave voor uw sieradendoos!

De kenmerken van een DKNY dameshorloge

Kenmerkend voor een DKNY horloge is het minimalistische design met ronde vormen. Deze maken het horloge extra vrouwelijk. Daarnaast bestaat de collectie uit drie verschillende tinten, namelijk: goud, roségoud en zilver. Om het DKNY horloge extra op te laten vallen heeft de wijzerplaat vaak dezelfde kleur als de horlogeband. Leuk! Bent u al enthousiast geworden?

Koop nu en profiteer direct van 5% korting

Koop uw DKNY horloge vandaag en profiteer van 5% korting op uw aankoop. Om de kortingscode te ontvangen meld u zich aan voor onze nieuwsbrief. Daarnaast bestelt u het DKNY horloge op werkdagen voor 17:00, want dan heeft u hem de volgende dag al in huis. Voor vragen neemt u contact op met onze klantenservice door te bellen naar 038 - 33 33 632.