De trendy Calvin Klein horloges zijn al jaren onderdeel van onze website, en dat is niet voor niks. Dit horlogemerk weet het elke keer weer voor elkaar te krijgen vernieuwende modellen te ontwerpen voor zowel mannen als vrouwen. Er wordt gevarieerd met kleur en materiaal, en veel horloges hebben een unieke vorm, waardoor het horloge net even anders oogt dan een standaard model. Maak kennis met de Calvin Klein horloge en u begrijpt direct wat wij bedoelen.

De geschiedenis van het Calvin Klein horloge

Calvin Klein zelf is geboren in 1942, en is een modeontwerper uit New York. Hij richtte in 1968 samen met een vriend zijn eigen merk op en veroverde vooral met zijn kleding de harten van vele jonge mensen. Luxe en comfort werden al snel gecombineerd en dit zorgde ervoor dat het merk Calvin Klein erg populair werd. Na kleding en accessoires en parfums kwamen ze al gauw op het idee om ook horloges te gaan ontwerpen. Sinds 2003 is het merk in handen van een bekende multinational, maar het gedachtegoed achter het merk wordt nog altijd nagedragen.

Dameshorloges Calvin Klein

De dameshorloges Calvin Klein zijn vaak uurwerken met een uniek design. Er wordt gevarieerd met de kleuren zilver, goud en rosé, maar wat direct opvalt zijn de aparte, vaak ronde speelse vormen van menig horloge. Een Calvin Klein dameshorloge heeft een sierlijke leren band, of juist een band van edelstaal of een Milanese horlogeband. Natuurlijk heeft het merk ook aan de moderne man gedacht, en een fraaie collectie Calvin Klein herenhorloges ontworpen. Stoere, strakke herenhorloges met een sportief karakter, waarbij voornamelijk de kleuren zilver en zwart gebruikt worden.

Calvin Klein horloge online kopen

Laat u verrassen door de prachtige vormen van de Calvin Klein design horloges en bestel direct bij ons online. De collectie bestaat uit Calvin Klein horloges voor mannen en voor vrouwen. Als u op werkdagen voor 22:30 besteld, dan wordt het door u gekozen horloge dezelfde dag nog gratis verzonden. U kunt tijdens het bestellen ervoor kiezen uw bestelling op een ander adres af te laten leveren, als u bijvoorbeeld vooraf al weet dat u op de dag van de levering niet thuis bent. Dit kan dan bijvoorbeeld uw werk zijn, of een PostNL afhaallocatie. Ook is de volledige collectie te bezichtigen in onze showroom in Kampen.