Een horloge is een accessoire dat nooit uit de mode gaat, hij verdwijnt niet uit het straatbeeld. Integendeel, hij wordt steeds populairder en het wordt steeds meer een fashiontrend. We love this! De horloges dames zijn ideaal voor het aankomende winterweer, want u wordt er gelijk vrolijk van. Zeg maar goodbye tegen uw winterdipje, want wij hebben: heel veel merken dameshorloges, met diverse kleuren, stijlen en prints.

Boccia horloges: subtiel en stijlvol

Bij Horlogeloods kunnen wij er maar niet genoeg van krijgen. Het liefst hebben we heel veel verschillende horloges dames in onze sieradendoos liggen. Een van deze modellen is een Boccia dameshorloge (3239-01). De subtiele pastel- en aardetinten geven dit Boccia horloge een stijlvolle look. Alle Boccia horloges dames zijn gemaakt van het huidvriendelijke materiaal titanium. Lijkt ons de perfecte combi!

Kiest u voor Lacoste of Seiko?

Tussen de horloges dames vindt u ook het merk Lacoste. Een Lacoste dames horloge staat garant voor een sportieve en modieuze stijl. Wij vinden vooral het witte model (12.12 LC2010762) een plaatje. Voor iedereen die de sportieve voornemens van 2016 alweer heeft laten varen: een Seiko Premier dameshorloge is een goede optie!

Horloges dames, shop nu!

Ontdek alle horloges dames en shop uw favoriet vandaag nog. Wij zijn officieel merkdealer en wij hebben een eigen juwelierswinkel in Kampen sinds 1904! Dat betekent dat wij al meer dan 100 jaar ervaring hebben in het vak. Reden genoeg om bij ons te komen shoppen. Heel veel shopplezier en tot ziens in onze webshop of juwelierswinkel :).