Het broertje van horlogemerk Seiko is toch echt wel het prachtige merk Lorus. De horloges van Lorus worden al sinds de vorige eeuw ontwikkeld en zijn nog steeds zeer gewild in de horlogewereld. De Lorus horloges hebben namelijk drie specifieke kwaliteiten, terwijl andere horlogemerken vaak maar eentje hiervan bezitten. Hoe dit precies zit? Lees snel verder!

Koning qua kwaliteit, design en prijs: Lorus horloges

Als het gaat om de specificaties van een populair horloge of een succesvol horlogemerk, dan kunnen we wel stellen dat er drie elementen zeer belangrijk zijn. Hierbij gaat het om de prijs, het design en de kwaliteit van een horloge. Als aan het ene element meer aandacht is besteed, heeft dit vaak zijn uitwerking op een ander element. Seiko Astron horloges bestelt u namelijk vanaf €1700 en hiervoor heeft u een kwalitatief uitmuntend horloge in uw bezit. Bij Lorus is het echter zo dat én de kwaliteit, én de prijs, én het design gunstig gestemd zijn voor u. Goed om te weten, toch?

De verschillende stijlen Lorus horloges

Voor iedereen is er wel een geschikt Lorus horloge aan te wijzen. Of u nu op zoek bent naar een trendy of degelijk model, naar een horloge voor een kind of een volwassene, of naar een horloge met veel of weinig functies, Lorus heeft het juiste horloge voor u. Op onze website zijn zowel Lorus herenhorloges als Lorus dameshorloges te vinden. Naar wat voor horloge bent u op zoek?

Lorus horloge online kopen

Bestelt u een horloge of sieraad online in onze webshop? Vergeet niet om u voor het bestellen aan te melden voor onze nieuwsbrief. U ontvangt vervolgens namelijk een kortingscode voor 10% korting op uw volgende aankoop. Happy shopping!