Op verschillende uitlopende heren- en damesmodellen van bekende merken ontvangt u nu tot wel 30% korting! Wat dacht u van eenEsprit, Hugo Boss, Hugo Boss Orange of een Tommy Hilfiger horloge met korting? Ruime keuze opvallende modellen voor een prijsje waar u blij van wordt. Wij van Horlogeloods raden u het volgende aan: shop op u gemak rond in onze webshop, want hoe prettig is het, een hip horloge te bestellen met een vette korting…?!

Uitlopende horloges scherp geprijsd - profiteer nu!

Een heel aantal merken hebben modellen die uit de collecties gaan, dit zijn uitlopende horloges. Op deze uitlopende modellen profiteert u nu van kortingen tot wel 30%. Dit houdt in dat u de mogelijk heeft een mooi horloge te bestellen voor een heerlijk prijsje.

Hebberig geworden van horloges met aantrekkelijke prijskaartjes? Kijkt u eens tussen de uitverkoop horloges op Horlogeloods.nl. Hier vindt u enorm veel horloges voor zowel dames als heren voor alleen maar scherpe prijzen.

Nieuwe horlogecollecties op Horlogeloods.nl

Morgen is het alweer de laatste februaridag van dit jaar. Dat betekent dat de lente voor de deur staat. Een heerlijk vooruitzicht voor een ieder die genoeg heeft van de donkere en koude wintermaanden. Verschillende nieuwe horlogecollecties komen in deze periode weer binnen. De nieuwste dames- en herenhorloges van Kenneth Cole, Seiko, Pulsar en Lorus staan inmiddels online en kunt u per meteen bestellen. Met welk model gaat u de show stelen?

Op dit moment zijn we ook vol enthousiasme bezig de nieuwste horloges aan het huidige assortiment toe te voegen van Breil, Esprit, Hugo Boss, Hugo Boss Orange en Tommy Hilfiger. Daarnaast zullen de nieuwste sieraden van Breil binnenkort op Sieradenloods.nl verkrijgbaar zijn. Wij tippen u dan ook de beide webshops goed in de gaten te houden de komende weken. Welk merk staat dit jaar op uw verlanglijstje?

Vragen? Raadpleeg onze klantenservice

Heeft u een vraag over een specifiek horloge, de garantievoorwaarden of het repareren van een horloge bijvoorbeeld? Voor al uw vragen met betrekking tot horloges helpt onze klantenservice u graag verder. Op werkdagen zijn onze medewerkers bereikbaar tussen 10:00 en 20:30 uur. Uiteraard kunt u op ieder moment uw vragen op de mail zetten en deze vervolgens versturen naar klantenservice@horlogeloods.nl. Wij proberen uw mail zo snel mogelijk te beantwoorden.