Al sinds 1977 is het Seiko Solar horloge op de horlogemarkt te vinden. Deze horloges zijn uitgerust met een unieke technologie die in staat is om uit alle soorten licht energie te halen waarmee het horloge opgeladen wordt. Tegenwoordig is deze techniek zo ver dat de Seiko Solar horloges in drie uur volledig opgeladen zijn als ze blootgesteld worden aan een lichtbron. Omdat bij deze uurwerken een batterijwissel overbodig is, zijn de horloges erg milieubewust. Vandaar dat deze solar horloges de laatste jaren enorm aan populariteit hebben gewonnen.

Grote diversiteit in de Seiko Solar horloge collectie

De solar horloges die Seiko ontwikkeld heeft, zijn net zo stijlvol en elegant als bijvoorbeeld de gewone quartz horloges. Zelfs de wijzerplaten zien er normaal uit en zien er bijvoorbeeld niet uit als een zonnecel. Er zijn zowel Seiko solar horloges voor heren als solar dameshorloges te verkrijgen, in diverse materialen zoals edelstaal, leer, en het lichtgewicht maar oersterke titanium. Ook in de net nieuwe collectie van Seiko zijn er uiteraard weer een aantal solar horloges bijgekomen. Ondanks de milieuvriendelijke techniek is een solar horloge van Seiko gewoon betaalbaar. Deze horloges zijn namelijk al verkrijgbaar vanaf €160,-!

Nieuwe Seiko horloge collectie

Seiko heeft in september zijn nieuwe collectie weer gelanceerd, en naast deze Solar horloges zijn er nog veel meer nieuwe modellen op de markt gebracht. Zo is de collectie weer helemaal opgefrist, en dit valt zeker te merken bij bijvoorbeeld de Seiko Premier horloges en de Presage collectie, welke volledig uit automatische horloges bestaat. Omdat wij Seiko Elite dealer zijn, hebben wij het geluk dat wij al deze collecties altijd volledig in huis hebben. Zo valt er voor u genoeg te kiezen!

Seiko solar horloge online kopen

Als u de collectie van Seiko bekeken heeft en een keuze heeft gemaakt, houdt niks u meer tegen om te bestellen. Op Horlogeloods kunt u kiezen uit een flink aantal betaalmogelijkheden, en het verzenden kan naar uw eigen adres, of bijvoorbeeld naar een afhaallokatie. Ook geven wij u de mogelijkheid om het horloges gratis in te laten pakken. Dit alles kunt u aangeven tijdens het bestellen. Ook bieden wij u de mogelijkheid om de Seiko horloge collectie te komen bekijken in onze sfeervolle showroom in Kampen.