Een HOT&TOT horloge is een uitkomst voor degene die altijd al een houten horloge wilde hebben. HOT&TOT is een Nederlands merk dat is opgericht in 2014 aan de rand van Amsterdam. Zij combineren Hollands ondernemerschap met de alsmaar groeiende vraag naar duurzame en stijlvolle producten. De houten HOT&TOT horloges vormen een combinatie van stijl, luxe en een verantwoordelijke en duurzame kijk op onze planeet. Ontdek nu deze unieke collectie op Horlogeloods

Een houten horloge van duurzame materialen

Het merk HOT&TOT is uniek in de horlogewereld en is trots op wat zij tot nu toe bereikt hebben. De horloges zijn volledig met de hand gemaakt van hout en zijn daardoor vrij van giftige stoffen en kunstmatige materialen. Het hout dat voor onze horloges wordt gebruikt is resthout en komt van over de hele wereld. Voor deze horloges zijn dus geen bomen gekapt. Er wordt echter wel voor elk verkocht horloge een boom geplant. Dit wordt gedaan in samenwerking met de nonprofit Stichting Trees For All. Inmiddels zijn er namens HOT&TOT duizenden bomen aangeplant in Bolivia en op de Filipijnen!

Houten horloges voor mannen en vrouwen

De houten horloges van HOT&TOT vormen een combinatie van luxe, stijl, en een verantwoordelijke en duurzame kijk op onze aarde. Er zijn zowel houten horloges voor heren als houten horloges voor dames, en alle horloges zijn ontworpen met een scherp oog voor detail en een duurzame gedachtegang. Er worden diverse soorten hout gebruikt, en elk houtsoort heeft haar eigen karakteristieke uitstraling. Hierdoor is geen een horloge hetzelfde en heeft u altijd een uniek accessoire om uw pols. De HOT&TOT horloges zijn ontzettend licht en ademend, waardoor het amper opvalt dat je een horloge om je pols hebt.

Een houten horloge online kopen

Heeft u genoeg gelezen en direct besloten een houten horloge van dit unieke Nederlandse merk aan te schaffen? Wacht dan niet langer en doorloop ons veilige betaalproces. Hierin kunt u kiezen voor diverse betaalmethodes, en ook aangeven of het horloge bijvoorbeeld een cadeau is. Wij zullen het dan gratis voor u inpakken. De verzending is geheel gratis, maar u kunt er ook voor kiezen bij ons langs te komen in onze showroom, zodat u het horloge eerst kunt zien en passen. U bent van harte welkom!