Hoe u het ook went of keert, een stijlvolle man heeft een stijlvol horloge nodig. Deze hebben wij gelukkig in overvloed! Zowel een Fromanteel herenhorloge als een Hugo Boss herenhorloge draagt u op de klassieke manier. Wilt u graag weten welk merk het beste bij u past? Lees dan snel verder en ontdek het zelf!

Hugo Boss herenhorloge van goede kwaliteit

Bij de aanschaf van een Hugo Boss herenhorloge haalt u een prachtig stukje design in huis. Niet alleen het design, maar ook de kwaliteit van deze horloges is zeker het benoemen waard. Bij Hugo Boss maken ze namelijk alleen gebruik van hoogwaardig kwaliteit materialen, zoals: leder, edelstaal en mineraal glas. Heeft u al een mooi model gevonden?

Fromanteel Herenhorloge met sportief design

De Fromanteel herenhorloges hebben in tegenstelling tot de Hugo Boss horloges, een relatief chique design. De verschillende series in deze collectie vormen een prachtig geheel. De Fromanteel herenhorloges hebben bijna allemaal een horlogebandje van leder. Daarnaast hebben deze horloges het ‘Swiss Made’ label. Dit geeft aan dat het horloge voor ten minste 60% uit onderdelen bestaat die afkomstig zijn uit Zwitserland.

Bestel uw horloge online

Shop vandaag uw favoriete horloge online in onze webshop en profiteer van maar liefst 5% korting! Om de korting te ontvangen meldt u zich aan voor onze nieuwsbrief. Daarbij blijft u kosteloos op de hoogte van onze kortingsacties en de laatste nieuwtjes. Tevreden over uw bestelling bij Horlogeloods? Laat dan ook een review achter op Trustpilot: https://nl.trustpilot.com/review/www.horlogeloods.nl. Happy Shopping!