Horlogeloods.nl heeft weer een aantal nieuwe Hugo Boss horloges binnengekregen. Een Hugo Boss horloge is een prachtig item om cadeau te doen voor sinterklaas of kerst. Wij hebben een aantal Hugo Boss horloges voor u geselecteerd welke perfect zijn voor de feestdagen. Om cadeau te doen of om te dragen tijdens het kerstdiner. Lees snel verder!

Hugo Boss Orange cadeauset voor de feestdagen

Met deze set van Hugo Boss Orange voor heren maakt u de feestdagen van uw vriend of man helemaal compleet. De Hugo Boss Orange HO1513059 heeft een zwarte rubberen band, waardoor het horloge een sportieve en stoere uitstraling heeft. Opvallend zijn de oranje accenten op de wijzerplaat van het logo en de cijferaanduiding. Ook zijn de uiteinden van de wijzers oranje, waardoor deze kleur goed wordt versterkt. Bij dit herenhorloge van Hugo Boss Orange krijgt u nu een gratis eau de toilette van 40ml, wat de set een prachtig cadeau maakt.

Herenhorloges van Hugo Boss

Hugo Boss heeft verschillende soorten herenhorloges in zijn assortiment. Neem nu bijvoorbeeld de HB1513086, welke stoer en casual is. De horlogeband is van leer en heeft een karakteristieke structuur, wat de Hugo Boss HB1513086 een edgy uitstraling geeft. Ook de wijzerplaat van dit Hugo Boss herenhorloge geeft een stoere touch aan het horloge door de gemêleerde structuur.

De Hugo Boss HB1513071 heeft juist een stijlvolle en zakelijke look door de leren horlogeband met krokoprint. De horlogekast van dit Hugo Boss herenhorloge is zwart, net zoals de wijzerplaat. De HB1513071 heeft daardoor een krachtige uitstraling. Het horloge is strak door de grijze accenten als cijferaanduiding.

Bestellen op Horlogeloods.nl

Geeft u de horlogeset of een ander horloge van Hugo Boss cadeau? Wij pakken het voor u in! U kunt tijdens het bestelproces aangeven dat het een cadeau is voor bijvoorbeeld sinterklaas of kerst, waarna wij het kosteloos voor u inpakken. De verzending van het horloge of de set is ook geheel gratis als u voor €100,- of meer bestelt. Het horloge van dichtbij bekijken is mogelijk in onze winkel in Kampen. Onze medewerkers helpen u graag!