Ice-Watch blijft ons maar verrassen. De laatste tijd hebben ze zowel de Ice-Sunshine en de Ice-Sweety collectie gelanceerd en nu is er alweer een prachtige nieuwe horlogecollectie van Ice-Watch in ons assortiment te vinden. De Ice-Forever Trendy horlogecollectie bevat de klassieke Ice-Watch horloges in allerlei vrolijke kleuren. De horloges van Ice-Forever Trendy zullen nooit uit de mode raken. En je koopt ze natuurlijk online bij Horlogeloods.nl.

Ice-Forever Trendy combineren

De Ice-Forever Trendy horloges laten zich door hun vrolijke kleuren makkelijk combineren. De mintgroene variant bijvoorbeeld, de Cockatoo, past perfect bij andere pastelkleuren die heel populair zijn op dit moment. Combineer het horloge met een pastelroze tas en bijpassende lage sneakers.

De stoere Ice-Forever Trendy horloges in Dazling Blue en Neon Blue zijn heel goed te dragen door zowel mannen als vrouwen. Deze horloges hebben een horlogekast met een diameter van 43 millimeter en zijn dus lekker opvallend. Combineer ze met een mooie jeans en een hip leer motorjack.

De Neon Pink horloges uit de Ice-Forever Trendy collectie zijn knalroze en combineren heel leuk bij zowel een lieve gebloemde jurk als bij een jumpsuit die bijvoorbeeld helemaal zwart is. De kleur en het model zorgen ervoor dat het horloge zowel stoer als lief is.

Ice-Watch Forever Trendy: een geweldig cadeau (voor uzelf)

De horloges van Ice-Watch zijn al jaren enorm populair. De horloges dragen lekker licht door het siliconen horlogebandje. Daarnaast zijn de horloges heel betaalbaar: voor maar 89 euro heeft u een trendy Ice-Watch horloge. Geeft u het horloge cadeau, of houdt u het zelf?