Ice-Watch is een populair Belgisch horlogemerk. Het werd opgericht in 2006 en een jaar later werd het eerste horloge gelanceerd. Ice-Watch werd direct een enorm succes. De comfortabele siliconen horlogebanden en het feit dat de horloges helemaal in één kleur zijn gemaakt zorgt ervoor dat de horloges erg populair zijn. Bovendien zijn de horloges van Ice-Watch heel aantrekkelijk geprijsd.

Pastel horloges van Ice-Watch

De schattige Ice-Sweety horlogecollectie van Ice-Watch bestaat uit vier pastelkleuren: Bubble (pastel blauw), Minty (mintgroen), Mallow (lila) en Peach (perzikoranje). Dit maakt de horloges heel snoeperig en schattig, maar tegelijkertijd hebben ze nog steeds de stoere uitstraling waarmee Ice-Watch zo bekend is geworden. Deze Ice-Sweety horloges zijn ideaal voor damespolsen, want de horlogekast heeft een diameter van 38 millimeter.

Horloges van Ice-Sweety online kopen

Ice-Sweety horloges koopt u eenvoudig online bij Horlogeloods.nl. Als u uw favoriete horloge op werkdagen voor 20:30 online koopt, dan wordt het Ice-Sweety horloge nog dezelfde dag door ons verzonden. Laat het ons even weten of het een cadeautje is, dan pakken wij het horloge gratis voor u in. U bent van harte welkom om de horloges in onze winkel in Kampen in het echt te komen bekijken.