Als u een Vostok Europe horloge aanschaft, weet u zeker dat u een knap staaltje techniek in huis haalt. De Vostok Europe horloges staan garant voor de beste kwaliteit en de mooiste materialen. Om deze kwaliteit extra te benadrukken zijn de namen van de Vostok Europe horloges gerelateerd aan belangrijke presentaties van de Sovjet wetenschap en technologieën. Bijzonder toch?

Kenmerken van een Vostok Europe horloge

De collectie van Vostok Europe bestaat enkel uit horloges voor mannen. Kenmerkend voor een Vostok Europe horloge is het leren horlogebandje. Alle Vostok Europe horloges hebben er een. De wijzerplaat van een Vostok Europe horloge is vaak donker gekleurd en hij bevat veel subtiele strepen. Een Vostok Horloge Europe is echt een plaatje! Heeft u al een favoriet?

De eerste Vostok Europe horloges

Vostok Europe begon in 2003 met het ontwerpen van horloges. Zij wilde een horloge van goede kwaliteit, met een mooi design. In april 2004 werd het eerste horloge dan ook gepresenteerd. De collectie bestond toen maar uit 5 modellen, waaronder de ‘K3 submarine’. Dit model werd gelijk een groot succes.

Bestel een Vostok Europe horloge online

Bestel op uw gemak een Vostok Europe horloge online! Het fijne van online winkelen is dat u kunt shoppen vanaf de bank, met een wijntje. Heerlijk toch? U hoeft niet in de rij te staan om te betalen en u betaalt wanneer u daar zin in heeft. Meld u ook aan voor onze nieuwsbrief en profiteer van 5% korting. Voor vragen over uw bestelling mailt u naar klantenservice@horlogeloods.nl. Happy shopping!