Jacob Jensen sleept al jaren prijs na prijs in de wacht. Dit is niet zo verwonderlijk als u de Jacob Jensen horloges bekijkt. Een Jacob Jensen horloge heeft een tijdloos design. Ook zijn de horloges gestroomlijnd en de moderne vormen gaan samen met contrast tussen licht en donker. Jacob Jensen heeft dameshorloges en herenhorloges in zijn collectie. Bekijk ze nu!

Jacob Jensen horloge: Scandinavisch ontwerp

Als u kiest voor Jacob Jensen horloges, kiest u automatisch voor Deens design. De Jacob Jensen horloges zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en kenmerken zich door strakke lijnen. Wist u dat Jacob Jensen ook een lijn met titanium horloges heeft ontwikkeld? Door het materiaal titanium zijn de Jacob Jensen horloges anti allergeen. Ook met een gevoelige huid kunt u dus prima een Jacob Jensen horloge dragen!

Jacob Jensen horloges voor heren en dames

In een Jacob Jensen dameshorloge wordt uitsluitend gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen. Denk hierbij aan edelstaal, saffierglas en titanium, die er stuk voor stuk voor zorgen dat u jarenlang plezier heeft van een Jacob Jensen horloge. Jacob Jensen horloges voor dames zijn uitermate geschikt voor zakelijke afspraken of activiteiten in uw vrije tijd. De Jacob Jensen horloges voor heren zijn strak en stijlvol!

Bestel uw Jacob Jensen dameshorloge bij Horlogeloods

U heeft vast uw favoriete Jacob Jensen horloges kunnen kiezen uit ons ruime assortiment op Horlogeloods. Bekijkt u het horloge liever eerst van dichtbij voor u het koopt? In onze winkel in Kampen heeft u deze mogelijkheid! Tevens profiteert u dan van onze service, waarbij onze medewerkers u persoonlijk advies geven.