Januari is voor veel mensen een ontzettend lange maand. Alle gezelligheid van kerst en oud&nieuw is voorbij. De kerstboom staat alweer op zolder of in de tuin en alle versieringen in de stad worden weggehaald. Een saaie maand voor velen maar ik denk daar toch heel anders over. Januari is een frisse start van het nieuwe jaar. Een maand zonder overdaad maar van soberheid en eenvoud.

Een topmerk op Horlogeloods.nl past perfect bij deze eenvoud en soberheid. De Jacob Jensen horloges worden al jaren zeer gewaardeerd voor het prachtige design die deze horloges meekrijgen. Het designteam van de Jacob Jensen horloges slepen prijs na prijs binnen. Onlangs hebben ze met de prachtige Eclipse horloges nog een red dot design award in de wacht gesleept, dit is overigens al de 4e red dot die het designteam voor de Jacob Jensen horloges weet te winnen.

Deze Eclipse Jacob Jensen horloges zijn speciaal ontworpen voor vrouwen. Deze Jacob Jensen horloges zijn niet gemaakt om alleen de tijd op af te lezen. Deze horloges kunt u zien als een soort van armband. Deze stijlvol ontworpen Jacob Jensen horloges zijn deels horloge en deels een prachtig sieraad. De vrouwelijkheid in het design wordt gecombineerd met de robuustheid van de materialen, wat deze serie echt fantastisch maakt. Een van deze Jacob Jensen horloges staat zeker voor dit jaar op mijn verlanglijstje. Met een van deze prachtige designstukken haalt u niet alleen een award winning horloge in huis maar ook een stuk kwaliteit. Ik ben er zeker van dat u jaren gaat genieten van een van deze prachtige Eclipse Jacob Jensen horloges!