Een basic armband is het halve werk, is ons motto bij Horlogeloods.nl. Wat ons betreft kan elke man of vrouw wel een mooie armband gebruiken. Over de definitie van basic valt eventueel te discussiëren. Als u denkt aan saai dan heeft u het in ieder geval mis. Josh laat ons zien dat een armband van leer alles behalve saai hoeft te zijn. Dankzij het leer wat op verschillende manier gevlochten is, past hij bij elke outfit! Wel zo fijn toch? Lees snel verder voor meer informatie over de Josh armbanden.

Een Josh armband van goede kwaliteit

De robuuste Josh armbanden zijn kwalitatief uitstekend. Mooie materialen als leder en Swarovski maken de Josh armbanden een echte eyecatcher. Er is keuze uit zowel bruin als zwart leder. De brede sluiting van een Josh armband is gemaakt van edelstaal. Hij gaat eenvoudig open en dicht door hem heen en weer te schuiven. Hij klikt daarna vast met een magneetje.

Ontdek de nieuwe collectie

De collectie bestaat voornamelijk uit armbanden voor mannen, maar ook vrouwen kunnen hun hart ophalen. Er is voor ieder wat wils. Wij hebben ook een aantal nieuwe modellen toegevoegd aan onze collectie. Bekijk snel ons aanbod en vind de armband die het beste bij u past.

Koop uw Josh armband online

Online bestellen heeft heel veel voordelen. Zo heeft u een mooi overzicht van ons assortiment, u bestelt wanneer u dat wilt (het kan zelfs op de bank in uw pyjama) handig toch? Daarnaast betaalt u wanneer u daar zin in heeft en u hoeft niet in de rij te wachten bij de kassa. Do we need to say more? Happy shopping!