Het lijkt nog even te duren, maar over een maand is het alweer Kerst en staat ook Oud & Nieuw al om de hoek! Tijd om na te gaan denken over je outfits voor de aankomende feestdagen. Ga je weer voor een pak, of wordt het een casual outfit? In dit blog delen we outfit inspiratie zodat jij er tijdens de feestdagen stralend en stijlvol uitziet!

Casual chique met een pantalon

Het is toch wel een beetje een ongeschreven regel dat mannen een overhemd aan moeten. Het is stijlvol, chique en je bent nooit overdressed. Maar alleen een overhemd is niet altijd genoeg. Veel mannen combineren een overhemd namelijk met een jeans. Waarom niet kiezen voor een mooie pantalon van Corneliani? Daarmee zit je altijd goed. Een goede pantalon is echt een musthave voor de stijlvolle man van nu.

De juiste schoenen

Het is altijd even aftasten hoe je gekleed moet gaan. Ga je een kerstdiner organiseren voor vrienden? Dan is een pantalon gecombineerd met een sneaker een perfecte combinatie. Casual chique! Maar ga je uit eten met je schoonfamilie? Dan is een sneaker niet altijd de beste keuze. Een mooie herenschoen is dan een beter idee. Een klassieke loafer of instapper kan ook, om je look wat speelser te maken.

De finishing touch

Een mooi horloge kan natuurlijk niet ontbreken bij je outfit voor de kerstdagen en Oud & Nieuw. Met een mooi horloge zit je namelijk altijd goed. De Festina F16680/4 is een echte klassieker. Hij straalt klasse uit, heeft prachtige details en is ook nog budgetproof. Het is de perfecte finishing touch voor je outfit tijdens de feestdagen, maar ook heel mooi om te dragen naar je werk, een feestje of een avond uit met je vrienden.

Succes met het samenstellen van je outfit(s)!