Kenneth Cole is een prachtig fashionmerk, dat ooit begon met het verkopen van schoenen. Het merk heeft sinds kort ook smartwatches in zijn collectie. Benieuwd wat deze smartwatches precies kunnen? Lees dan snel verder over de Kenneth Cole horloges!

Kenneth Cole horloges: smartwatch of quartz uurwerk?

Een tijdje geleden vond Kenneth Cole dat het tijd was voor een vernieuwende stap. Het merk besloot om smartwatches te ontwikkelen met het uiterlijk van een trendy horloge. Maar wat is nu het voordeel ten opzichte van een quartz uurwerk, een uurwerk met wijzers? Het voordeel zit ‘m juist in de extra functies van Kenneth Cole horloges met een digitaal uurwerk. Vindt u het bijvoorbeeld belangrijk om op de hoogte te blijven van mailtjes, berichtjes en inkomende oproepen? Dan is een Kenneth Cole smartwatch ideaal voor u. Deze smartwatch connect namelijk met uw smartphone via Bluetooth, waardoor u alle meldingen qua berichtjes en oproepen kunt bijhouden. Hecht u hieraan niet zoveel waarde en gaat u liever voor een horloge met wijzers? Ga dan voor Kenneth Cole horloges met een quartz uurwerk.

Kenneth Cole dameshorloge met stijl en detail

Het horlogemerk heeft voor dames ook een reeks prachtige Kenneth Cole horloges. De Kenneth Cole dameshorloges zijn vrijwel allemaal vervaardigd uit edelstaal en worden gecombineerd met kleine steentjes, parelmoeren wijzerplaten en verschillende kleuren metaal. Nieuwsgierig geworden? Neem snel een kijkje en kies uw Kenneth Cole dameshorloge!

Kenneth Cole dameshorloges online kopen

Heeft u de Kenneth Cole horloges van uw smaak gevonden? Voeg deze toe aan uw winkelmandje en doorloop het eenvoudige bestelproces. Tijdens het bestellen kunt u ervoor kiezen de horloges in te laten pakken. Wij verpakken de Kenneth Cole horloges vervolgens gratis en feestelijk.