Onlangs is de collectie Kenneth Cole horloges behoorlijk uitgebreid op Horlogeloods.nl. Behoorlijk is eigenlijk nog een understatement, want wij hebben gewoon de gehele collectie Kenneth Cole horloges online staan! Ik zou u aanraden om eens goed te gaan zitten om de Kenneth Cole horloges te bekijken. De collectie is er namelijk eentje om van te genieten. De collectie is zeer herkenbaar als Kenneth Cole. De eenvoud wordt namelijk gecombineerd met opvallende accenten. Zo kunt u Kenneth Cole horloges vinden met een prachtige basis met strakke lijnen, maar dan in een lekker opvallende paarse kleur. Of juist andersom! Dan wordt een doublé horloge in een opvallend design gegoten, zoals bij de KC4853. U kunt hier namelijk dwars door de wijzerplaat heen kijken! De collectie bestaat uit zowel Kenneth Cole horloges met een analoog of digitaal uurwerk. Verder wordt er gebruik gemaakt van verschillende materialen bij de productie van de Kenneth Cole horloges zoals leer, edelstaal, rubber en zirkonia’s.

Naast de Kenneth Cole horloges ...

Maar dit merk is veel meer dan alleen een horlogemerk met Kenneth Cole horloges. Dan bedoel ik niet de kleding- en schoenenlijn waar alles mee begonnen is. Het merk wil namelijk naast iedereen er fantastisch uit te laten zien met bijvoorbeeld de Kenneth Cole horloges, de bekendheid gebruiken om maatschappelijke issues aan te snijden. Ze zetten zich in voor de gelijkheid van mens. Ze willen dat iedereen op de wereld een goed leven heeft en willen dit onder de aandacht brengen door soms wat provocerende reclamecampagnes. Ze zetten zich bijvoorbeeld in voor HIV/AIDS, wereldhonger en vrijheid van meningsuiting. Maar ook wordt er aandacht besteed aan de nieuwe generatie zakenleiders die, volgens Kenneth Cole, moeten leren dat winst niet alles is. Hij zegt: "It's not about making a lot of money one day so you can make a difference it's about making a difference while you make a lot of money and making it part of the journey". Lees er hier meer over.

Dit jaar bestaat het merk 30 jaar en Kenneth Cole brengt een boek uit waar alles over het merk en zijn visie in staat! Zo ziet u maar weer,... Naast een mooi uiterlijk hebben de Kenneth Cole horloges een geweldig innerlijk.