Kenneth Cole gaat de uitdaging telkens weer aan om innovatieve en vernieuwende designs op de markt te brengen. En dat lukt als u kijkt naar de prachtige Kenneth Cole horloges. Wist u dat Horlogeloods.nl ook de smartwatches van Kenneth Cole in zijn assortiment heeft? Lees snel verder voor details!

Een Kenneth Cole horloge voor dames en heren

De dameshorloges van Kenneth Cole kenmerken zich door glas en kleine steentjes. Het glas wordt op zo’n manier ingezet dat de wijzerplaat van een horloge soms helemaal transparant is (op de cijferaanduiding na). Dit maakt dat de horloges uniek en bijzonder zijn. De horloges zijn typische fashionhorloges voor liefhebbers van een apart en uitgesproken exemplaar!

Een Kenneth Cole smartwatch van Horlogeloods

Nieuw in ons assortiment zijn de smartwatches van Kenneth Cole! Een Kenneth Cole smartwatch vertelt u precies wanneer u een nieuwe email of of sms heeft ontvangen. Ook kunt u zien wie u belt op uw telefoon en waarschuwt de smartwatch wanneer uw batterij leeg is.

Online uw nieuwe Kenneth Cole horloge kopen

Heeft u een keuze kunnen maken uit ons brede assortiment? Bestel dan snel! Als u namelijk op werkdagen voor 20:30 uur een horloge koopt, verzenden wij deze dezelfde dag nog. Ook zijn de verzendkosten geheel gratis bij besteding vanaf €100,- of meer. Heeft u vragen? Stel deze gerust aan onze klantenservice. Ook kunt u altijd langskomen in onze fysieke winkel om een horloge beter te bekijken.