Met de Seiko Premier horloges heeft Seiko de ambitie om de absolute top te halen op het gebied van de zogeheten 'dress' horloges. Het design van deze horloges is geïnspireerd op het grijze gebied tussen klassiek en modern, uiteraard aangevuld met de perfecte finishing touch en perfecte detaillering zoals we van dit merk gewend zijn. Binnen de Seiko Premier horloge collectie zijn er ook enkele horloges te vinden met bijvoorbeeld een perpetual calendar, zodat u er nooit aan hoeft te denken om de datum te verzetten zoals bij een simpel quartz horloge wel het geval is.

Seiko Premier Kinetic Perpetual horloges

Binnen deze serie zijn er enkele modellen te vinden met een Kinetic uurwerk. Bij deze uurwerken wordt de energie geleverd door een snel draaiende rotor, die wordt aangedreven door het bewegen van de arm van degene die het horloge draagt. De opgewekte energie wordt bewaard, en dit uurwerk is zo perfect gemaakt dat dit kinetic kaliber tot wel vier jaar nadat het niet gedragen wordt de juiste tijd en datum onthoudt. Want zodra het horloge wordt opgepakt springt het horloge direct naar de juiste tijd en datum! Het vervangen van een batterij is hierdoor niet nodig. Deze uurwerken vindt u terug bij de Seiko Premier herenhorloges.

Elegante Seiko Premier dameshorloges

Binnen de Seiko Premier dameshorloge collectie zijn er ook twee nieuwe modellen toegevoegd, en zeker niet de minste. Deze stijlvolle horloges zijn geschikt voor elke dame die van mooie kwaliteitshorloges houdt. Het model SUT346P1 heeft een bicolor band in de kleuren zilver en goud, wat het geheel een chique uitstraling geeft. Omdat dit horloge voorzien is van de nieuwste solar techniek is een batterijwissel niet nodig. Het wordt namelijk opgeladen door middel van licht, wat er voor zorgt dat het horloge bij normaal gebruik prima blijft doorlopen.

Seiko Premier horloge online kopen

Een Seiko Premier horloge koopt u online bij Horlogeloods.nl. U kunt bij ons eenvoudig en veilig bestellen. Voeg het horloge toe aan het winkelmandje en volg dan de stappen van het betaalproces. Als u het horloge op werkdagen voor 17:00 besteld, dan wordt het horloge nog dezelfde dag gratis verzonden. En is het horloge een cadeau? We pakken het gratis voor u in. Dit kunt u aanvinken in het bestelproces. U bent ook van harte welkom om deze te komen bezichtigen en passen in onze showroom in Kampen, waar u kunt parkeren voor de deur.