Fromanteel staat bekend om de klassieke uitstraling van de horloges. Het authentieke karakter en de schitterende designs maken de collectie zeer aantrekkelijk. Daarnaast is het mogelijk om de horlogebandjes eenvoudig om te wisselen. Zo draagt u iedere dag een horloge dat matcht bij uw outfit. Lees snel verder voor alle details!

Fromanteel horloges met unieke details

De horloges van Fromanteel zijn alleen verkrijgbaar met een horlogebandje van leer. Er is daarnaast veel variatie in het aanbod van de Fromanteel horloges op Horlogeloods.nl. Niet alleen wat betreft het kleurgebruik, maar ook wat betreft de aangebrachte details in de wijzerplaten van de horloges. Iedere wijzerplaat heeft een unieke uitstraling.

Fromanteel is al eeuwenoud

De geschiedenis van het bijzondere merk Fromanteel begint jaren geleden. Zo begint het allemaal in de zeventiende eeuw. Er was een werkplaats gevestigd in Amsterdam op de Dam. Vader legde met zijn zoons de basis voor een grote revolutie in de wereld van uurwerken. De stijlvolle designs bleven natuurlijk niet onopgemerkt en uiteindelijk werden er ook vestigingen geopend in Londen en Newcastle.

Horloges bestelt u online

Bestel uw favoriete Fromanteel horloge online in onze webshop en profiteer direct van gratis verzending op uw bestelling. Daarnaast bestelt u het horloge met 5% korting als u zich aanmeldt voor onze nieuwsbrief. Ook ontvangt u bij horlogebandjes van edelstaal gratis een setje om de horlogeband op maat te maken. Voor vragen over uw bestelling neemt u contact op met onze klantenservice door te bellen naar 038 33 33 632 of mail naar klantenservice@horlogeloods.nl. Heel veel shopplezier!