Wij worden blij van elk Komono horloge. Van strak tot een printje, van gekleurd tot eenvoudig grijs, Komono zal ook u enthousiast maken met een van zijn horloges. Nieuw is trouwens de Komono Estelle collectie, waar we u graag meer over vertellen!

Komono horloges maken de wereld kleurrijk!

Om een grijze, verregende dag op te fleuren kunt u zo’n geweldig horloge van Komono dragen! De Fat Wizard collectie bevat horloges die één opvallende kleur hebben. Okergeel, opvallend groen en lila. U roept het en zij hebben het! Voor een fijn printje kunt u eens kijken bij de Komono Winston horloges. In ons assortiment vindt u uiltjes, symmetrische patronen en zelfs tafeltennisbatjes op de horlogebanden! Ook de Komono Wizard collectie bevat een aantal horloges met leuke prints!

Nieuw: Komono Estelle horloges

Komono heeft opnieuw een prachtige collectie uitgebracht, namelijk de Komono Estelle collectie. In deze lijn staan symmetrie en perfecte patronen centraal. De collectie bevat onder andere de Estelle Cutout horloges, die opvallen door een patroon uitgesneden in het leer. Kenmerkend voor de andere horloges zijn de zachte kleuren die worden gecombineerd met elkaar. De Komono Estelle collectie is zeker de moeite waard om even te bekijken!

Een nieuw Komono horloge kopen op Horlogeloods

Een aantal elementen maken het shoppen bij Horlogeloods.nl erg plezier. U betaalt bijvoorbeeld geen verzendkosten bij besteding vanaf €100,-. Ook pakken wij het horloge graag voor u in wanneer het een cadeau is. Geef dit enkel eventjes aan tijdens het bestelproces. Bestelt u trouwens op een werkdag voor 20:30 uur en is het horloge op voorraad? Dan verzenden wij het dezelfde dag nog!