Komono Winston horloges voor dames en heren

De Komono Winston horloges zijn geschikt voor zowel dames en heren. De collectie bevat maar liefst negentien verschillende horloges, dus er is keuze genoeg. De horloges uit de Winston collectie van Komono hebben een eenvoudige horlogekast, in kleuren als zilver, goud, zwart en brons. Ook de wijzerplaten hebben een simpele look. De kracht van de Winston horloges zit hem in de horlogebanden. Zo zijn er de unieke Winston Brogue horloges: horloges met een lederen band die op een bijzondere manier geperforeerd is, zoals brogues schoenen ook zijn.

Daarnaast vindt u in de Komono Winston collectie onder andere de volgende modellen: Winston Print Black Paisley, Winston Brogue Jet Black, Winston Gold, Winston Print Paisley Foulard, Winston Print Ping Pong Polkadot, Winston Print Owls en de Winston Print Topography.

Een Winston horloge van Komono online kopen

Uw favoriete Komono Winston horloge koopt u online bij Horlogeloods.nl. Als u het horloge op werkdagen voor 20:30 koopt, dan wordt het nog dezelfde dag door ons verzonden. Wij hebben een winkel in Kampen, waar u natuurlijk ook onze horloges van Komono kunt komen bekijken. U bent van harte welkom.