Nog even en het is weer Prinsjesdag. Dat betekent dat we heel veel hoedjes gaan zien, prachtige juwelen en mooie kleding. Natuurlijk mag een mooi horloge niet ontbreken aan de arm van onze koning. Wij zetten een aantal koninklijke horloges voor u op een rijtje.

Koninklijk en toch trendy: Hugo Boss HB1512746

Koninklijk, maar toch trendy: dat is de HB1512746 van Hugo Boss. De lederen band geeft het horloge een klassieke en chique uitstraling, terwijl de rosé horlogekast zorgt voor de moderne noot. Aangezien onze koning best modern is, vonden wij dit schitterende Hugo Boss horloge goed bij hem passen.

Seiko Premier SPC059P1

De Premier collectie van Seiko is de collectie met de nette, geklede horloges. Dit horloge is van uitmuntende kwaliteit. Het horloge is een chronograaf en heeft een nauwkeurig quartz uurwerk. Het glas aan de voorkant is van saffier. De zilveren en bruine kleur van het horloge zorgt voor een moderne, mannelijke uitstraling met een chique touch.

Nooit meer te laat met de Seiko Astron SAST003G

De koning vliegt de hele wereld over en we kunnen ons voorstellen dat het voor hem vervelend is om steeds zijn horloge op de goede tijd te moeten instellen. De Seiko Astron horloges zijn unieke, luxe horloges met GPS die automatisch alle tijdzones in de wereld herkennen en het horloge zo instellen dat het de juiste tijd weer geeft. Zo zal Willem-Alexander nooit te laat aanschuiven op een staatsbanket. Deze Seiko Astron lijkt ons dan ook uitermate geschikt voor hem.

Koninklijke horloges online kopen

Ook een koninklijk horloge kopen? Kijk dan eens rond in het assortiment van Horlogeloods.nl. Als u het horloge op werkdagen voor 20.30 besteld, dan wordt het nog dezelfde dag verzonden.