Kenneth Cole is een merk met een krachtige stem. Het merk begon in de jaren 80 met het verkopen van schoenen. Dit klinkt makkelijk maar dit werd de eerste opvallende actie van dit merk. Kenneth Cole wilde zijn schoenen verkopen in New York. Maar niet zomaar, nee ze wilde in Midtown Manhattan gaan staan, vlak bij het Hilton (waar de rest van de schoenenmerken haar goederen aanbood) met een grote vrachtwagen.

Helaas kregen ze geen toestemming van de toenmalige burgemeester Koch. Er werd gezegd dat alleen productie maatschappijen voor film en muziekclips hier recht op hadden. Zo gezegd zo gedaan, Kenneth Cole werd Kenneth Cole Productions, Inc. De vergunning werd aangevraagd en verleend. En zo begon het merk op een ongewone manier zijn merk op te bouwen. Zoals vele merken komt met het succes een uitbreiding van het assortiment en zo ook bij dit merk. Van schoenen naar kleding naar de prachtige accessoires zoals de geweldige Kenneth Cole horloges die wij op Horlogeloods.nl aanbieden. De Kenneth Cole horloges komen in een aantal reclamecampagnes naar voren waarbij de duidelijke krachtige stem van het merk naar voren komt. Ze zijn niet bang door middel van bijvoorbeeld de Kenneth Cole horloges of tassen maatschappelijk issues aan te snijden.

Kortom, Wat ooit begon als een schoenenmerk is uitgegroeid tot een groot modebedrijf met een geweldig assortiment. Het assortiment bestaat onder andere uit de geweldige Kenneth Cole horloges. Deze Kenneth Cole horloges zijn precies waar het merk voor staat, iets compleet eigens met een krachtige stem. De Kenneth Cole horloges hebben elke modellijn een eigen ontwerp gegeven, toch blijft de collectie een prachtige eenheid. Bekijk onze geweldige collectie en kies het Kenneth Cole horloge dat u aanspreekt.