Aan de Swiss Military Hanowa horloges zijn weer een aantal nieuwe modellen toegevoegd. Deze nieuwe reeks heet Neptune, en heeft als voordeel dat je er naast een unieke 'diversbox' ook direct een extra gratis band bij krijgt. Zo kunt u in een oogwenk switchen, en het horloge aanpassen aan uw stijl of bijvoorbeeld uw activiteit. Wij kunnen ons namelijk zo voorstellen dat u tijdens het duiken kiest voor een siliconen horlogeband, vanwege het draagcomfort. Bekijk deze en de rest van de Swiss Military Hanowa horloges direct!

Swiss Military Hanowa Neptune horloges

Bij de Neptune horloges van Swiss Military springt er wat ons betreft een model direct uit. De 06-5315.04.007 is een stoer, kwalitatief herenhorloge met een edelstalen band en zwarte wijzerplaat. Een fraai horloge om te dragen tijdens uw gewone dagelijkse leventje. Maar als u een outdoorsporter bent, waarbij u regelmatig in aanraking komt met water, kunt u besluiten om de band te verwisselen en een siliconen band aan het horloge te zetten. Dit voelt minder zwaar om uw pols, en kan natuurlijk beter tegen natte omstandigheden. Als u actief duiker bent, heeft u met dit Swiss Military horloge een perfect duikmaatje. In de donkere zee zijn de wijzers en index namelijk perfect af te lezen. Het horloge is tot 20 ATM waterdicht.

Het Swiss Military Hanowa Flagship horloge

De bekendste horloges binnen de collectie zijn de Swiss Military Hanowa Flagship horloges. Dit komt onder andere omdat de 06-5183.7.04.003 al menig keer getoond werd op bijvoorbeeld bushokjes, waardoor dit horloge extra in de aandacht is komen te staan. Dat dit resultaat heeft gehad, blijkt wel uit het feit dat dit specifieke model erg gewild is, en wij snappen wel waarom Vooral de mooie blauwe wijzerplaat valt op en geeft het horloge een sportief karakter. Wij denken dat u als sportieve man zeker zult slagen binnen de Swiss Military herenhorloge collectie.

Swiss Military Hanowa horloge online kopen bij Horlogeloods.nl.

Wilt u een Swiss Military herenhorloge kopen? Doe dat dan bij officiële dealer Horlogeloods.nl. Als u uw favoriete horloge op werkdagen voor 22:30 besteld, dan wordt het nog dezelfde dag gratis verzonden. Is het horloge een cadeau? Dan pakken we het horloge gratis stijlvol voor u in. Ook bieden wij u de mogelijkheid om het horloge niet bij u thuis, maar bijvoorbeeld af te leveren op uw werk of een PostNL afhaalpunt. Wij hebben een showroom in Kampen, en u bent van harte welkom om het Swiss Military horloge hier te komen bekijken.