Het zonnetje doet eindelijk zijn intrede na een lang voorjaar waarin het eeuwig herfst leek te zijn. De vogeltjes fluiten, de stranden lopen vol en wij genieten met volle teugen van onze (eindelijk) gebruinde huid. Bij Horlogeloods.nl kunt u al snel merken dat het weer eindelijk zonnig is. De donkere banden om onze horloges worden verwisseld voor de lichtere en de zomerhorloges die perfect bij dit prachtige weer passen komen de horlogekisten weer uit. Een zo’n zomers merk is Kyboe!.

De Kyboe! horloges hebben een geweldig stoer, opvallende en fris uiterlijk. De siliconen banden geven in vele gevallen deze stoere Kyboe! horloges een vrolijke kleur mee. Wilt u zo’n vrolijk horloge met een roze band of een blauwe? Dan kunt u bij de collectie Kyboe! horloges uw hart ophalen! De horloges zijn namelijk verkrijgbaar in allemaal trendy kleuren. Ook de wijzerplaten van de Kyboe! horloges zijn in veel gevallen kleurrijk en vrolijk, deze passen natuurlijk bij de kleur van de banden. Liever een wat minder opvallende kleur? Dan kunt u ook bij dit merk terecht, in de collectie zijn ook zwarte en witte horloges opgenomen. De Kyboe! horloges zijn verkrijgbaar in verschillende maten, met of zonder chronograaf en altijd voorzien van een opvallend lampje.

Kyboe! horloges zijn een product van Nederlandse bodem! Weer een merk waar wij als Nederlanders trots op kunnen zijn. De opvallende collectie wordt door het jaar heen aangevuld met nieuwe leuke modellen in nieuwe trendy en frisse kleuren. Eigenlijk mag een Kyboe! horloge deze zomer niet missen in uw collectie. Bekijk hier onze volledige collectie Kyboe! horloges en kies uw favoriet voor deze zomer!