LOISIR is een internationaal, groot merk voor horloges en sieraden. Dit merk beschikt over een design team waardoor het unieke dameshorloges en sieraden ontwerpt geschikt voor iedere vrouw. Sinds 2016 is dit merk nu ook in Nederland verkrijgbaar via de enige officiële dealer Aperfectgift.nl. In deze blog maak je kennis met LOISIR en haar horloges.

4 redenen om een LOISIR horloge aan te schaffen

1. Uniek design uurwerken

Het ontwerpteam van LOISIR levert ieder seizoen (!) nieuwe modellen die perfect aansluiten op de laatste trends. Deze modellen worden wereldwijd gepatenteerd waardoor de uniekheid wordt gewaarborgd. Wanneer je een horloge van LOISIR draagt ben je écht onderscheidend en behoor je tot onze familie. Dit maakt het gelijk een origineel (luxe) cadeautje!

2. Grote collectie, keuze voor iedereen!

De gehele collectie van horloges bestaat uit meer dan 60 modellen. Er is genoeg keuze voor iedere vrouw. Of voor iedere heer die opzoek is naar een leuk cadeautje voor die speciale dame in zijn leven. Dankzij het grote aanbod leveren we verschillende soorten horloges. Zo hebben we smalle, moderne horloges, maar ook meer klassieke modellen. Ook voor grote horloges met een diameter van 44 mm of meer behoren tot de keuze. De meeste horloges van LOISIR beschikken over een laagje (rosé) goud. Er worden verschillende soorten materiaal aangeboden, waarbij keuze is in horloges met een (echt) lederen horlogebandje, of met metalen horlogebandjes of met de comfortabele rubberen/siliconen horlogebandjes.

3. Het perfecte cadeautje

LOISIR heeft als slogan the perfect gift, omdat de horloges en sieraden van dit merk zeer geschikt zijn om als cadeautje te geven. De prijs is namelijk lekker betaalbaar (zie hieronder) en de producten worden ingepakt met erg mooie, en bovendien gratis, cadeauverpakkingen. Iedere dame houdt van een horloge en/of sieraad als luxe cadeautje, en daarom scoor je altijd punten met LOISIR. Of je nu zelf een dame bent en het horloge voor jezelf koopt of voor een vriendin, je moeder, of misschien je dochtertje, of je bent een echte heer en je wilt je partner verrassen, het kan allemaal met de merkhorloges van LOISIR.

4. Betaalbaar, en toch uitstekende kwaliteit en klantenservice!

Ondanks al deze voordelen levert LOISIR toch betaalbare horloges. Zo zijn de goedkoopste horloges 39 euro en de prijs kan oplopen tot maar 79 euro. Dit is dus allesbehalve duur, zeker gezien de voordelen die je krijgt voor het merk. De prijs/kwaliteit-verhouding is uitstekend; ieder horloge wordt door drie personen (!) gecontroleerd alvorens zij worden verscheept naar officiële dealers. En mocht het nu toch een keertje voorkomen dat een horloge vroegtijdig kapot gaat door natuurlijke omstandigheden, dan is de koper verzekerd door een garantie van twee jaar en de bijbehorende certificaat van echtheid. Is dat niet genoeg voor je? Geen probleem, je kunt eveneens binnen 14 dagen na ontvangst van je horloge probleemloos je aankoop retourneren!

Ben jij overtuigd van de voordelen van LOISIR en benieuwd naar de gehele collectie? Neem dan snel een kijkje op onze website www.aperfectgift.nl.