Wij van Horlogeloods hebben de Fromanteel horloge collectie eens flink op de schop genomen. Normaal gesproken denkt u dan dat er een flink aantal nieuwe modellen bijgekomen zijn, maar dat is in dit geval niet waar. Of in ieder geval niet helemaal. De Fromanteel horloges beschikken over een quick release systeem, oftewel een systeem waarmee een band in een handomdraai verwisselt is. Alle banden passen dan ook op alle horloges. Vandaar dat wij hebben geprobeerd de horloges op een dusdanige manier weer te geven, dat u direct ziet hoe een horloge eruit ziet met een andere kleur band. Op basis hiervan kunt u direct een keuze maken!

Fromanteel horloge in diverse collecties

Verschillende reeksen vormen samen deze klassieke horloge collectie. Dit merk is er zeer goed in geslaagd om verschillende stijlen in zijn horlogecollectie te verwerken zodat er voor ieder een Fromanteel horloge naar zijn smaak zal zijn. De reeksen hebben uiteraard een aparte naam die naar het verleden wijst, zoals de Fromanteel Amsterdam collectie, the Generations, the Globetrotter, en de Fromanteel the 85 collectie. Binnen deze collectie horloges voor heren kan elke man zijn hart ophalen. Maak direct uw keuze voor een uurwerk en kies er zelf een bandje bij!

Naast horloges ook Fromanteel horlogebanden

Heeft u al een Fromanteel horloge, en heeft u dankzij onze unieke manier van weergeven een horlogeband gezien die eigenlijk ook heel mooi aan uw eigen Fromanteel horloge zou passen? Dan kunt u natuurlijk altijd een extra band erbij bestellen! Waar u op uw werk of tijdens een zakendiner een klassiek bruin bandje kiest, kunt u in uw vrije tijd juist gaan voor een opvallende kleur zoals geel of rood. En als u een leren band heeft en een keer iets anders wilt proberen, kunt u er bijvoorbeeld een canvas band bijkopen in het groen of zelfs oranje! Maak dus snel een keuze uit ons ruime aanbod Fromanteel horlogebanden.

Fromanteel horloge kopen bij Horlogeloods

Bestel nu snel een van de Fromanteel horloges online. U kunt bij ons betalen op diverse manieren zoals Paypal en Afterpay. Wilt u een van deze uurwerken cadeau geven? Wij hebben een gratis inpakservice! Wij pakken het feestelijk voor u in en sturen het pakketje, als u op werkdagen voor 22:30 uur hebt besteld, direct op! De verzending is kosteloos. Ook heeft u de mogelijkheid om de horloges te komen bekijken in onze showroom in Kampen. Als officieel dealer kunt u er vanuit gaan dat wij altijd de nieuwste collectie online hebben staan.