Bij Horlogeloods is er wederom een nieuwe collectie te bewonderen, namelijk de Maen horloges! Dit merk doet alles anders dan anders. Ze hebben een focus op kwaliteit, materialen en kleine details en geloven dat dit de belangrijkste kracht van het merk is. Een Maen horloge is een hedendaagse tijdwaarnemer en het is het doel om horloges te creëren die de verwachtingen overtreffen. Bekijk snel de Maen horloge collectie en laat u verrassen!

Maen horloge in diverse uitvoeringen

De Maen horloges worden gebracht in twee series. De Brooklyn 39 horloges zijn perfecte dresswatches; minimalistisch, elegant en gedetailleerd. Deze horlogesl worden aangedreven door een Swiss Made Ronda uurwerk die beroemd zijn om de precisie en kwaliteit. U kunt kiezen uit verschillende kleuren wijzerplaten, en deze kunnen bijvoorbeeld een datum of moonphase functie bevatten. De wijzerplaten hebben een mooie geborstelde textuur die verandert vanuit verschillende hoeken. De horlogekast is gemaakt van edelstaal en heeft een mix tussen gepolijste en geborstelde afwerkingen om het horloge een unieke uitstraling te geven. Ook de Manhattan 40 horloges hebben eenzelfde uurwerk en zijn voorzien van een saffierglas met dubbele antireflectiecoating om bijvoorbeeld verblinding te verminderen. Het zorgt ervoor dat het horloge altijd goed af te lezen is. Dit is glas van de hoogste kwaliteit en bijna onmogelijk te krassen. De horloges uit deze reeks zijn vergelijkbaar met de Brooklyn serie, maar hebben een wat grotere horlogekast met een diameter van 40 millimeter.

De Maen horloges zijn in opkomst

Het merk MAEN Watches is opgericht door twee mannen uit Nederland. Zij zijn gefascineerd geraakt door het verhaal van de geschiedenis van New York City. In 1626 werd het eiland Manhattan namelijk omgedoopt tot Nieuw Amsterdam nadat het werd ontdekt door kapitein Hudson op het Nederlandse schip de Halve Maen. Zo zijn er nog meer plaatsnamen in de Verenigde Staten die hun oorsprong in Nederland kennen, namelijk de Bronx, Brooklyn, Broadway, Harlem, Wall Street, Long Island.

Een Maen horloge kopen bij Horlogeloods

Wilt u snel een van deze klassieke Maen herenhorloges om uw pols dragen? Twijfel dan niet langer en bestel deze online in onze veilige webshop. Als u op werkdagen voor 17:00 uw bestelling afrondt, dan zullen wij het horloge dezelfde dag nog gratis naar u versturen. Wilt u het horloge cadeau geven, dan kunt u het gratis door ons laten inpakken. U kunt de Maen horloges ook bij ons komen bekijken in onze showroom in Kampen.