Mannen horloges, ik als vrouw ben er gek op! Ze zijn vaak, groot, robuust maar ook elegant en soms gewoon stoer. Gelukkig is er voor de vrouw steeds meer keus, maar toch blijft de collectie voor de mannen bij de meeste merken altijd net een stukje groter. Eigenlijk vind ik dat helemaal niet erg, want ik draag net zo lief een mannen horloge als een vrouwen horloge. Stoer en zonder poespas, dat past wel bij mij.

Toch zijn er bepaalde horloges waar alleen mannen mee weg kunnen komen. Deze horloges zijn zo robuust en groot dat het gewoon niet meer mooi staat bij een vrouw. Die horloges laten we dan ook maar even buiten beschouwing. Want de meeste horloges voor de heren passen namelijk prima en het staat geweldig. Voor mij geeft het een soort van charme aan een vrouw. Het geeft de vrouw iets stoers, iets eigenzinnigs, iets individualistisch. Nee,.. je ziet het nog niet voor je. Wacht…. Stel je een vrouw voor in een elegante vrouwelijke jurk met het haar opgestoken of los, whatever floats your boat, een mooie hoge hak en dan een stoer herenhorloge om de pols. De combinatie van stoer en elegantie, top!

Mocht dit nog niets teweeg brengen dan weet ik het ook niet meer. Dan is het misschien niks voor jou dit hele gedoe. Voor de rest die het met mij eens is, kijk eens voor je vrouw/vriendin/moeder/tante/nichtje bij de herenhorloges en laat je verbazen door het effect!